IZAZOV 2018 - Transform your business!
13.03.2018

IZAZOV 2018 – Transformiši svoj biznis!

Četvrti po redu regionalni forum za komunikacije lidera - IZAZOV 2018 održan je 12. i 13. marta u Radisson Blu Old Mill Hotelu u organizaciji portala Marketing mreža.  Tim Chapter4 je i ove godine pružio podršku i aktivno učestvovao kroz razne aktivnosti.

Za posetioce događaja, tokom oba dana trajanja foruma, organizovali smo aktivaciju “Istina ili Izazov“. Pozivali smo učesnike da se prihvate zadatka i daju iskrene odgovore na postavljena pitanja iz struke, ili  da uspešno reše Izazove koji su se pre svega odnosili na komunikaciju i umrežavanje stručnjaka na samom događaju ili putem društvenih mreža. Aktivacija je naišla na odobravanje i veliki broj stručnjaka iz oblasti marketinga i komunikacija je prihvatio izazov a za najhrabrije učesnike smo obezbedili nagrađivanje brendiranim poklon paketima i sertifikatima.

Tamara Bekčić, naša direktorka, bila je učesnica panela ,,Budžet - početna ili krajnja tačka saradnje”. Neka od pitanja na koja se debatovalo su bila – zašto se pitchevi ne raspisuju sa poznatim budžetom; koliko su agencije doprinele da postoji nepoverenje prema njima; da li je kompanijama zaista svejedno sa kojom agencijom rade i kakve rezultate očekuju ako je cena jedino odlučujuća; zašto kompanije kriju od agencija visinu budžeta i da li je agencijama važno samo koliki je budžet ili za koji brend rade; da li je vreme da se transparetnost na tržištu poveća?

Takođe smo i aktivno učestvovali u radionicama koje su kompanije organizovale za PR agencije, diskutujući i predlažući rešenja za postavljene zadatke.