Olympic Day on Saturday 10th of June in Hyde Park
09.06.2017

Olimpijski dan u subotu 10.juna u HAJD parku

Pod sloganom „Trčimo zajedno“, “Olimpijski dan“ će se održati 10. juna sa početkom u 12 časova, na Trim stazi u beogradskom HAJD parku.

Ovaj događaj organizuje se u 206 zemalja sveta povodom obeležavanja rođendana Međunarodnog olimpijskog komiteta, a u našoj zemlji će biti proslavljen po 23. put. Olimpijski komitet Srbije organizuje "Olimpijski dan", uz podršku kompanije McDonald’s, Top partnera MOK-a, koji je generalni sponzor ove manifestacije u celom svetu.

„Zadovoljstvo nam je da smo i ove godine 14. put zvanični sponzor Olimpijskog dana u Srbiji. Razlog zašto podržavamo Olimpijski dan zajedno sa Olimpijskim komitetom Srbije je što delimo iste vrednosti, kao što su zdrav način života, zaštita životne sredine, fer plej i jednakost. Cilj Olimpijskog dana je građenje i očuvanje porodičnih vrednosti i promovisanje porodice kao stuba svakog društva. Drago nam je da ćemo biti deo ovog velikog praznika sporta i da ćemo zajedno nastaviti da širimo sportski i olimpijski duh.“ izjavila je Desanka Landauer, direktorka marketinga u kompaniji McDonald’s Srbija.

 

Dođite da trčimo zajedno!