PREPORUKE GOSTIJU JUMP INN HOTELA
17.04.2018

PREPORUKE GOSTIJU JUMP INN HOTELA

Jump INN hotel je za četiri godine poslovanja bio omiljena destinacija više od 65 hiljada gostiju iz svih delova sveta. Prenosimo iskustva gostiju Jump INN hotela koji su posetili Beograd bilo iz poslovnih ili turističkih razloga.

Turisti su najčešće zainteresovani za obilazak Kalemegdana, centra grada, beogradsku podzemnu turu i krstarenje rekama. Zanimljivo je da se gosti Jump INN hotela iz Holandije i Velike Britanije oduševljavaju ranojutarnjim džogiranjem duž savamalskog šetališta. Za upoznavanje grada i regiona se obraćaju i traže preporuke Guest Relation Agenta. Ovu uslugu imaju uglavnom luksuzni hoteli i njegova je uloga da odgovori na znatiželju gostiju, predstavi im i organizuje turističke atrakcije grada i po potrebi šire regije.

Jedno od mesta koje obavezno razgledaju u Beogradu je Savamala. Najstariji je deo grada u kome se nekada trgovalo i gde su se održavale skupštinske sednice. Danas Savamala, sa velikim brojem restorana, barova, nekoliko galerija i izložbenih prostora kao i prelepih zgrada koje se nalaze u krugu od par stotina metara od Jump INN hotela, predstavlja centar umetnika, kreativaca i ljubitelja umetnosti.

Još jedno lepo i opuštajuće iskustvo koje turisti izdvajaju je vožnja e bicikala od Savamale do Ade Ciganlije, popularnog gradskog poluostrva, izletišta i kupališta koje je obraslo gustom listopadnom šumom i prošarano proplancima i livadama.